Cum sa-ți păstrezi amintirile

De când mă știu am fost o visătoare. La întrebarea „Ce vrei sa te faci când vei fi mare?” răspunsul varia în functie de starea pe care o aveam în momentul respectiv asta pana în clasa a șasea când am intalnit-o pe profesoara de geografie.  O persoana atât de pasionata de meseria și de materia ei încât a reușit sa stârnească în mine un interes cum nu mai reușise nimeni pana atunci. Îmi amintesc foarte clar ca atunci am hotărât ca vreau sa mă fac profesoara de geografie sau ghid turistic. Ulterior m-am hotărât la ghid. Anii au trecut și am ajuns „corporatistă” lucru care mi-a permis sa călătoresc și pasiunea cu care vorbesc de fiecare data despre o vacanta m-a transformat în ghidul turistic oficial al grupului de prieteni și colegi.

Tot ei mi-au sugerat ca as putea sa scriu un blog pe tema asta dar de fiecare data când luam în calcul asta erau prea multe lucruri care mă făceau sa mă răzgândesc: în primul rand nu știu sa scriu, nu am fost niciodată buna la compuneri și apoi sunt alte câteva mii de bloguri pe aceași tema. Ce as putea aduce nou?

Și apoi mi-am dat seama ca un blog ar fi cel mai bun loc pentru a-mi păstra amintirile. În loc de foldere rătăcite pe laptopuri, telefoane, tablete as putea sa le am pe toate intr-un loc ca intr-un veritabil jurnal digital de călătorie.

Și dacă în demersul meu de a-mi face ordine în amintiri voi reuși sa inspir pe cineva în alegerea următoarei destinații de vacanță, atunci satisfacția va fi pe măsură.

Reclame

2 gânduri despre „Cum sa-ți păstrezi amintirile

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s