Culorile Greciei

2015 a fost anul rezoluțiilor împlinite care s-au tradus în trei destinații noi: Londra, Nisa și Grecia.

De-a lungul timpului am ocolit Grecia ca destinație de vacanta deși pare să exercite o atracție aparte și cei care merg acolo se întorc îndrăgostiți iremediabil de tara și de stilul de viață al oamenilor. Cred că acesta a fost de fapt și unul din motive, toaaataaaa lumea mergea acolo vară de vară, Grecia fiind un fel de confort food al călătoriilor. Într-un final am decis să-i acordam și noi o șansă așa că am mers la un început de octombrie însorit, cu apa caldă și liniște deplină, spre deja celebra destinație Halkidiki.

După un drum lung cu mașina, am ajuns direct pe plaja din Psakoudia, un sat din Sithonia – brațul cel mai frumos din regiune după spusele cunoscătorilor.

DSC_0102

DSC_0140

Ora târzie și oboseala după multe ore pe drum au făcut ca prima impresie sa nu fie și cea mai bună impresie, asta până a doua zi dimineață când m-am trezit cu soarele bătând în geam.

DSC_0095

Eu nu am să laud mâncarea,  atmosfera sau oamenii de acolo. Au făcut și vor mai face asta oamenii mai pricepuți în ale cuvintelor.

DSC_0029Eu voi lăsa fotografiile să vorbească despre culorile Greciei: albastrul de toate felurile al mării, auriul răsăriturilor și sângeriul apusurilor, culori care contrastează și se completează în același timp.

DSC_0067

DSC_0143

Dacă și voi faceți parte din categoria scepticilor în ceea ce privește Grecia ca destinație de vară, încercați să ii dați o șansa. Veți fi plăcut surprinși.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s